Recensies

Via deze pagina kunnen klanten elkaar laten weten wat hun ervaringen zijn met producten die ze bij de Groef Audio hebben aangeschaft. Ook kunt u uw eigen bevindingen kwijt over alle producten, dus niet alleen over apparatuur en luidsprekers, maar ook over kabels, accessoires, componenten uit onze componenten catalogus enz.

Reparatie AKAI AA-1175

De Groef heeft mijn AKAI AA-1175 gerepareerd. Hij staat weer te draaien via mijn Philips 22AH487 Luidsprekers die ook een keer door de handen van de Groef zijn gegaan. Eargasms Galore. De Marantz Model 1070 die ik tijdelijk (3,5 jaar) gebruikte is een kleine kleuter vergeleken bij de verfijnde bruut die de AKAI AA-1175 is. De diepte van het geluid blijft me telkens weer verbazen. Van Klasiek tot Metal, van Pop tot EDM. De AKAI maakt ieder genre tot een genot om naar te luistern samen met zijn vriendjes de genoemde Philips Speakers, Prijs/Kwaliteit verhouding is zoals iedere keer aangenaam inbegrepen. Zeer veel dank

Denon platenspeler met snelheidsproblemen fantastisch opgelost

Met veel geduld en inzicht heeft de Groef haar professionalite it getoond. In eenvoud in stille grond, graaft de Groef tot aan het gaatje van de mogelijkheid

Duurzaam en mooi geluid!

Dertien jaar oud eenvoudig geluidssetje gebracht naar De Groef. Het setje klonk vroeger alleraardigst bij mijn, inmiddels overleden, schoolmoeder. Vraag was of het na vier jaar verstoffen op zolder nog bruikbaar was. Als het antwoord ja dan mocht De Groef het eenvoudig upgraden en natuurlijk hun eigen luidsprekerdraa d rechtstreeks op de speakers solderen. Wat weer een verrassing! Het klinkt fantastisch, ruimtelijk en met mooie ronde klanken. Ik weet zeker dat mijn schoonmoeder het leuk zou vinden dat wij haar stereo in gebruik hebben. Met een hemels geluid en met de zegen van boven, wat wil je nog meer. Koop bij de man die ook repareren kan. Deze reclameleus van vroeger is in deze tijd van duurzaamheid hoogst actueel.

Onze Google recensies

Anna de Rooij
Anna de Rooij
30/09/2022
De beste apparatuur, zeer deskundige medewerkers
Peter Hut
Peter Hut
06/08/2022
Prima vaklui met verstand van echte audio!
Jan Branbergen
Jan Branbergen
05/03/2022
echte vakmensen.
Frans Vuursteen
Frans Vuursteen
03/11/2021
Vakmanschap en een goed luisterend oor, vervolgens deskundig advies gevend en alle tijd nemend om je vragen te beantwoorden. Diverse keren ben ik de winkel binnen gelopen met een stel cd's om nogmaals luidsprekers te beluisteren in deze ontspannen omgeving om uiteindelijk tot de goede keuze te komen: grote klasse!
Ferdi Tuinman
Ferdi Tuinman
29/10/2021
Ik kwam in de winkel omdat ik kwalitatief goede schoonmaakspullen wou voor de stylus en platen. Ik kreeg een goed advies over wat ik nodig had. Alles klinkt nu weer zoals het hoort te klinken.
Jaap Hartenhof
Jaap Hartenhof
13/10/2021
Vriendelijk én deskundig geholpen
Henk Stigter
Henk Stigter
12/09/2021
Hartelijk dank voor de reparatie aan mijn CEC Cd5 speler. Werkt weer perfect! Mvg Henk
Tonnis Grimmius
Tonnis Grimmius
10/08/2021
Goede degelijke Hifi winkel. Verstand van zaken. Behulpzaam. Doordat ze de betere tot high end apparatuur verkopen kun je flinke prijzen verwachten. Eigen werkplaats en inruil.

Scroll naar boven