Advies van specialisten

Waarom de Groef Audio? Bij de Groef audio kunt u terecht met al uw wensen op gebied van de betere en beste audio.

U zult bij ons alleen topmerken uit het middensegment en hoger aantreffen. Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee kunt u zich rustig en ongedwongen oriënteren, muziek luisteren en advies inwinnen.

De Groef audio

Vakmanschap

Van een speciaalzaak verwacht u naast een onderscheidend assortiment een passend advies. We nemen bewust ruim de tijd om duideljik uw wensen te verkennen. Pas als we weten waar u behoefte aan heeft kunnen we u goed advies geven. Een no-nonsense benadering waar u als klant wat aan heeft.

Klantgerichte aanpak

Bij de Groef staat u als klant centraal. Het verwezenlijken van uw wensen is onze passie. Samen met een geweldig geluid natuurlijk.

Bezoek aan huis

Onze dienstverlening blijft niet beperkt tot de activiteiten in de winkel. Advies of een luistersessie aan huis is geen enkel probleem.

Als u uw gekochte apparatuur bezorgd en aangesloten wilt hebben doen we dat graag.

Platenspelers en accessoires

Nog steeds draaien veel muziekliefhebbers LP’s. Ons assortiment is daarop afgestemd met een uitgebreide keus in draaitafels en accessoires. Zo hebben we ruim 150 veel gebruikte vervangingsnaalden voorradig en kunt u terecht voor producten om naald en vinyl te onderhouden. U kunt gratis gebruik maken van onze service om uw grammofoonnaald te laten controleren. Met een speciale microscoop kunnen we de staat van de tip beoordelen. Tevens hebben we voor vrijwel elke draaitafel een aandrijfsnaar leverbaar.

Inruil

U wilt uw huidige audioset opwaarderen, maar waar moet u heen met de bestaande apparatuur? U kunt er voor kiezen deze zelf te verkopen, maar het is vaak handiger en voordeliger ze in te ruilen. Bij ons kan dat. Omdat wij een eigen technische dienst hebben en een klantenkring voor goede, betrouwbare occasions kunnen wij uw gebruikte aparatuur geheel nagekeken en met garantie weer te koop aanbieden.

Verkoop in opdracht (consignatie) en inkoop

Bent u in het bezit van apparatuur die u wilt verkopen? In sommige gevallen hebben wij klanten -of verwachten we die te vinden- die op zoek zijn naar een apparaat dat u over heeft. In zulke gevallen kunnen we een product in opdracht voor u verkopen of inkopen. Voordeel voor u is dat u er zelf niet mee hoeft te adverteren en een toekomstige koper kunnen wij het product met volledige service en garantie aanbieden.

Taxaties

Er zijn situaties waarin het nodig is de waarde te bepalen van een apparaat of audioset. Vaak vanwege verzekering of beoogde verkoop. U kunt bij ons terecht voor het opstellen van een taxatie- of schaderapport. Natuurlijk kunnen we eventuele schade ook voor u herstellen.

Scroll naar boven