Over De Groef audio

De Groef audio is een van de eerste audiospeciaalzaken van Nederland. Al sinds de jaren dertig verkopen we kwaliteitsproducten. Eerst alleen muziek en muziekinstrumenten, maar al snel de eerste geluidsapparatuur van Altec en Mc Intosh. Tegenwoordig verkopen we alleen geluidsapparatuur en zetten we ons voortdurend in om de kwaliteit van onze producten en dienstverlening te verbeteren. Elke winkel kan zich in principe speciaalzaak noemen, maar waarin onderscheiden wij ons?

De Groef audio

Bij de Groef audio streven we ernaar apparatuur te verkopen die zoveel mogelijk geluidskwaliteit biedt voor het geld dat ervoor wordt gevraagd. We besteden veel (vrije) tijd aan het opsporen van plekken in geluidsinstallaties die de klankkwaliteit nadelig beïnvloeden. Als we deze plekken hebben gevonden, kijken we naar mogelijke oplossingen. Deze zwakke plekken kunnen zich bevinden bij luidsprekers, apparatuur en kabels, maar ook bij de gebruikte componenten binnen in een apparaat. We hebben door de jaren heen ontzettend veel kennis vergaard op deze vlakken. Naast nieuwe en gebruikte artikelen bieden we dan ook een complete lijn modificaties aan voor vrijwel elk apparaat. Een modificatie is een soort opwaardering: er wordt een aantal klankkritische onderdelen vervangen door beter klinkende exemplaren.

We verkopen beslist niet alles dat ons wordt aangeboden. Producten worden altijd kritisch onder de loep genomen voordat ze een plaats in het assortiment kunnen krijgen. Belangrijkste criteria daarbij zijn de klankkwaliteit en de betrouwbaarheid van een product. Bij de Groef audio staan we altijd in voor de producten die we verkopen, ook als de garantietermijn is verstreken. Dit houdt niet in dat u levenslange garantie van ons krijgt, maar wel dat we alles in het werk zullen stellen het product -hoe oud het ook is- weer te repareren mocht het defect zijn. De distributeur en fabrikant spelen hierbij ook een belangrijke rol. In veel gevallen zijn we van deze partijen afhankelijk voor de levering van specifieke onderdelen. We vinden het daarom van belang dat niet alleen het product deugt, maar ook de nazorg op lange termijn. Tot slot kijken we naar de opbouw van het assortiment en de algehele indruk die een product achterlaat.

We wensen u veel plezier bij het verkennen van de website en hopen u graag eens te mogen ontvangen in onze winkel.

Team de Groef audio

Scroll naar boven