Occasions

Al onze gebruikte apparatuur is nagekeken, uitgebreid getest en altijd voorzien van minimaal 3 maanden garantie. Heeft u vragen die op onze site nog onbeantwoord zijn? Stel ze gerust via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via (050) 313 07 60
 • Cambridge DacMagic 100

  Cambridge DacMagic 100

  Eenvoudige d/a-converter van Cambridge, maar met verrassende klankkwaliteit. Voorzien van coaxiale, optische en USB digitale ingangen. Het hart van deze dac wordt gevormd door een Wolfson chip die ook in veel andere en duurdere dac's wordt gebruikt.
  € 95,00
 • Cardas Golden Reference

  Cardas Golden Reference

  High End kabel van Amerikaanse Cardas. Deze Golden Reference is origineel uitgerust met XLR connectoren en heeft een lengte van 50cm. Kabel is in goede en nette staat.
  € 495,00
 • Cello Audio Suite

  Cello Audio Suite

  Als we het hebben over een illuster rijtje voorversterkers zal de Cello Audio Suite zeker niet ontbreken. Deze modulair opgebouwde voorversterker van Amerikaanse makelij is voor velen een icoon van de jaren 80. Naast een maatstaf qua klank was eveneens de flexibiliteit wat betreft configuratie uniek. Dit exemplaar is voorzien van een B100 phono-, P200 lijn-, B200 5-voudige lijn- en B301 uitgangsmodule. Versterker is uiteraard compleet met bijbehorende master supply.
  € 9.900,00
 • Clearaudio nano phono v2

  Clearaudio nano phono v2

  Compacte hoogwaardige MM/MC-phonovoorversterker van Duitse Clearaudio. Een losse phonovoorversterker is een goede upgrade ten opzichte van veel ingebouwde phono's. Pre beschikt over een regelbare gain en is in goede en nette staat. Nieuwprijs 450 euro.
  € 249,00
 • Denon DNP-800NE

  Denon DNP-800NE

  Streamer/netwerkspeler van Denon voor weergave van Sporify, Tidal, internetradio en tal van andere streamingdiensten. Daarnaast ondersteuning voor Bluetooth en Airplay2. Apparaat is in goede en nette staat.
  € 275,00
 • Denon PMA-QS10 mk2

  Denon PMA-QS10 mk2

  Een van de meest gerenomeerde versterkers die Denon heeft gemaakt deze PMA-QS10 mk2. Een zeer stabiele MOS-FET versterker met 100W / 8 Ohm en 200W / 4 Ohm uitgangsvermogen per kanaal. Het zware ontwerp met een dubbele voedingstrafo en grote koelprofielen brengen een gewicht van maarliefst 30Kg met zich mee. Naast het degelijke ontwerp staat ook de klankkwaliteit op zeer hoog niveau. Versterker is in goede staat en incl afstandsbediening.
  € 1.150,00
 • Jadis DA-7

  Jadis DA-7

  High end buizen eindversterker van Jadis met 2x100W uitgangsvermogen. Versterker is uitgerust met 6xKT90 buizen per kanaal. Klankmatig een topversterker en met dit vermogen geschikt om vrijwel elke speaker met gemak aan te sturen. Deze versterker weegt maarliefst 40 Kg.
  € 2.900,00
 • Jadis JD-3 Evolution

  Jadis JD-3 Evolution

  High end cd-speler met bovenlaad systeem. Speler is op basis van veel geprezen Philips CD-Pro loopwerk. De JD-3 is een erg fijne speler en klinkt zeer fraai. Het apparaat is onlangs gereviseerd en is daarbij o.a. voorzien van een nieuwe laserunit. Toestel is in goede en nette staat, incl afstandsbediening.
  € 1.695,00
 • Kuzma Reference + VD Hul The Colibri

  Kuzma Reference + VD Hul The Colibri

  State of the Art platenspeler van Sloveense Kuzma. Deze Stabi Reference is voorzien van de Stogi Reference toonarm, een losse voeding en een Van den Hul Colibri element. De klankmatige prestaties hiervan zijn tamelijk uniek. Daarnaast heeft de Kuzma een geweldige bouwkwaliteit. Het geheel weegt ruim over 30Kg! Zowel platenspeler als element zijn in goede en nette staat.
  € 4.900,00
 • Marantz CD-6006

  Marantz CD-6006

  Goed gebouwde en weinig gebruikte cd-speler van Marantz. De CD-6006 is een fijne speler qua klank en voorzien van zowel een digitale als analoge uitgang. Ook een regelbare hoofdtelefoonuitgang zit erop. Speler is compleet met afstandsbediening.
  € 269,00
 • NBS Black Label II Red AES/EBU

  NBS Black Label II Red AES/EBU

  High end digitale kabel van NBS in nieuwste generatie. Lengte ruim 1m30 en in 110 Ohm AES/EBU digitale uitvoering. Kabel is in goede en nette staat.
  € 795,00
 • Nordost Baldur 2x4m speakerkabel biwire

  Nordost Baldur 2x4m speakerkabel biwire

  Topklasse set speakerkabels van gerenomeerde merk Nordost. Gaat om de Baldur in 2x4m en biwire configuratie. Kabels zijn in keurige en goede staat incl originele banaanstekkers.
  € 295,00
 • Parasound Z-dac

  Parasound Z-dac

  Hoogwaardige compacte d/a-converter. DAC is uitgerust met 3 digitale ingangen: optisch, coax en USB. Ondersteuning voor HiRes. Zowel een rca als XLR analoge uitgang. Naast dac is dit apparaat tevens hoofdtelefoonversterker. Toestel is in goede en nette staat.
  € 275,00
 • ProAc Response 3.5

  ProAc Response 3.5

  Forse vloerstaande speakers van high end fabrikant ProAc. Dit 2-weg systeem in d'Appolito opstelling wordt geroemd vanwege de transparante en naturelle klank. Geholpen door het grote kastvolume is een ruime hoeveelheid laag aanwezig, maar deze is nooit overweldigend en altijd in verhouding. Wel zorgt dit voor een grote afbeelding en de luisterervaring van een groot speakersysteem. Woofers zijn kort geleden van nieuwe ophangrubbers voorzien.
  € 1.450,00
 • Quad Elite CDX

  Quad Elite CDX

  Topmodel cd-speler uit Elite serie van Quad. Speler kan tevens dienst doen als voorversterker en d/a-converter. Diverse digitale ingangen, waaronder optisch, coax en USB. Speler is in goede en erg nette staat. Incl garantie.
  € 695,00
 • Quad Elite PRE

  Quad Elite PRE

  Voorversterker van Quad met ingebouwde hoogwaardige MM/MC phonovoorversterker. Verder tal van lijn ingangen en Quad-Link verbinding. Tevens prettig aan dit model is de uitgebreide instelling van de toonregeling. Versterker is in topconditie en incl afstandsbediening.
  € 575,00
 • Solid Tech Amp base

  Solid Tech Amp base

  Versterker basis frame met plaat en spikes voor positioneren van versterkers laag bij de grond.
  € 195,00
 • Solid Tech Disc of Silence

  Solid Tech Disc of Silence

  Het Zweedse Solid Tech is bekend van State of the art accessoires. Kosten nog moeite worden gespaard prachtige en effectieve producten te ontwikkelen voor audio. Disc of Silence is een demper die werkt met een zelf te kiezen aantal veren. Hiermee is een fijnafstelling mogelijk om zo een optimaal resultaat te bewerkstelligen. Nieuwprijs 265 euro / set van 4 st.
  € 125,00
 • Solid Tech Feet of Silence

  Solid Tech Feet of Silence

  Het Zweedse Solid Tech is bekend van State of the art accessoires. Kosten nog moeite worden gespaard prachtige en effectieve producten te ontwikkelen voor audio. Deze Feet of Silence is een demper voor HiFi-componenten en ontkoppelt met zn bijzondere constructie het apparaat in alle 3 dimensies/vlakken. Nieuwprijs 342 euro / set van 3.
  € 150,00
 • Teac A-3300-11

  Teac A-3300-11

  Hoogwaardig spoelendeck van Teac. 2 sporen, 2 kanalen en 3 motoren. Geschikt voor spoelen tot 10,5 inch. Deck is mooi gebouwd en in zeer goede en nette staat. Deck wordt geleverd incl extra banden van goede kwaliteit.
  € 495,00
 • Vincent SA-T1

  Vincent SA-T1

  Topklasse hybride voorversterker van Vincent met gedeeltelijk buizen in het audiocircuit. Deze voorversterker biedt in zn prijsklasse een opvallend goede klank. Versterker is van 1ste eigenaar en nieuw door ons geleverd. Toestel is in goede en nette staat, incl afstandsbediening.
  € 575,00