Occasions

Al onze gebruikte apparatuur is nagekeken, uitgebreid getest en altijd voorzien van minimaal 3 maanden garantie. Heeft u vragen die op onze site nog onbeantwoord zijn? Stel ze gerust via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via (050) 313 07 60
 • Audiolab 6000A

  Audiolab 6000A

  Jonge Audiolab 6000-A versterker. Deze 2x50W / 8 Ohm versterker beschikt over vrijwel alle aansluitingen die een moderne versterker kenmerken. Zo zijn directe koppelingen mogelijk met bijvoorbeeld een platenspeler, cd-speler, tv en tal van andere digitale en analoge bronnen. Tevens is een Bluetooth verbinding met een mobiel toestel mogelijk voor streaming audio. Bovenal klinkt de versterker goed voor een apparaat in dit segment. Versterker is in mint conditie.
  € 595,00
 • Audiolab 6000N

  Audiolab 6000N

  Audiolab streamer / netwerkspeler. Met de 6000N gaat er een wereld van muziek open door gebruik te maken van een streamingdienst, internetradio of muziek vanuit het thuisnetwerk. Deze streamer kan overweg met zowel Spitify, Tidal, Deezer en tal van andere diensten. Apparaat is als nieuw.
  € 375,00
 • Cardas Golden Reference

  Cardas Golden Reference

  High End kabel van Amerikaanse Cardas. Deze Golden Reference is origineel uitgerust met XLR connectoren en heeft een lengte van 50cm. Kabel is in goede en nette staat.
  € 650,00
 • Coda CSib

  Coda CSib

  Hoog aangeschreven high end geïntegreerde versterker uit de stal van Nelson Pass. Dit bijzondere ontwerp kenmerkt zich door een zeer zwakke tegenkoppeling waardoor het geluid vloeiender en natuurlijker wordt. Tegelijkertijd levert deze versterker een zeer stabiele 150W / 8 Ohm per kanaal en staat ie 18W puur klasse A. Versterker kan zowel met XLR als rca ingestuurd worden en is slechts 9 maanden oud. Compleet met accessoires, originele verpakking en garantie.
  € 4.950,00
 • Focal Aria-906

  Focal Aria-906

  Boekenplank luidsprekers uit de veel geprezen Aria serie van Focal. 2-Weg systeem met 2,5cm inverted dome tweeter en een vlas-conus woofer. Set is in nieuwstaat.
  € 595,00
 • Grado PS-500E

  Grado PS-500E

  De professional serie van Grado is ontworpen voor maximale precisie en klankneutraliteit. In een mahonie composiet klankkamer en een aluminium behuizing is een 44mm driver gemonteerd. Dit ontwerp levert ongekende klankprestaties. Een hoogwaardige signaalkabel met 8 kernen staat garant voor een verliesvrije overdracht vanuit de hoofdtelefoonaansluiting van de aangesloten bron. Hoofdtelefoon is in nieuwstaat.
  € 449,00
 • Hegel H95

  Hegel H95

  Zo goed als nieuwe Hegel H95 versterker. De H95 is een complete versterker met een zeer goede klank. De versterker beschikt over een ingebouwde streaming module voor bijvoorbeeld Spotify, Tidal etc en een hoogwaardige dac. Hiervoor zijn 3 optische poorten, een coaxiale en een USB digitale ingang voor handen. Uiteraard is er ook ruimte voor het aansluiten van analoge lijn bronnen. Versterker is in nieuwstaat en compleet met verpakking en accessoires.
  € 1.250,00
 • Jadis DA-7

  Jadis DA-7

  High end buizen eindversterker van Jadis met 2x100W uitgangsvermogen. Versterker is uitgerust met 6xKT120 buizen per kanaal. Klankmatig een topversterker en met dit vermogen geschikt om vrijwel elke speaker met gemak aan te sturen. Deze versterker weegt maarliefst 40 Kg.
  € 3.250,00
 • Jadis Orchestra Reference

  Jadis Orchestra Reference

  Geweldige buizenversterker van Franse high end fabrikant Jadis. Volledig met de hand gebouwd en prachtig afgewerkt. De Orchestra Reference is uitgerust met de befaamde KT120 eindbuizen en is klankmatig erg fraai. Versterker is in topconditie en enkele jaren geleden nieuw door ons geleverd. Compleet met originele verpakking.
  € 2.250,00
 • Marantz AV8003

  Marantz AV8003

  De top wat Marantz te bieden heeft op gebied van AV processoren/voorversterkers. Deze THX Ultra 2 gecertificeerde voorversterker is uitgerust met bijna alle denkbare aansluitingen en ondersteuning, waaronder 4x HDMI in, 2x HDMI-uit, gebalanceerde XLR en ongebalanceerde rca in- en uitgangen. Daarbij is het apparaat gebouwd op een verkoperd chassis en wordt een zware ringkerntrafo gebruikt als voeding voor het toestel.Kortom een apparaat voor de echte AV liefhebber.
  € 675,00
 • Marantz PM-7000N

  Marantz PM-7000N

  Topklasse versterker van Marantz met ingebouwde streamer en d/a-converter. Zeer compleet apparaat en klankmatig op hoog niveau voor dit segment. Naast tal van digitale ingangen ook een phono aansluiting. De ingebouwde streamer kan overweg met alle gangbare diensten en formaten. Toestel is een jaar geleden nieuw door ons geleverd en verkeert in nieuwstaat.
  € 849,00
 • Musical Fidelity M6s r-DAC

  Musical Fidelity M6s r-DAC

  High end d/a-converter met groot aantal aansluitingen en een uitstekende klankkwaliteit. De m6s rdac is de laatste generatie van deze dac en ondersteunt PCM tot 24 bit 384 KHz en zowel DSD64 als DSD128. Naast een XLR ook een rca analoge uitgang voor aansluiting op de versterker. Tevens is de dac uitgerust met een hoofdtelefoonversterker. Apparaat is slechts een jaar oud en in nieuwstaat. Incl verpakking.
  € 1.250,00
 • NBS Black Label II Red AES/EBU

  NBS Black Label II Red AES/EBU

  High end digitale kabel van NBS in nieuwste generatie. Lengte ruim 1m30 en in 110 Ohm AES/EBU digitale uitvoering. Kabel is in goede en nette staat.
  € 1.150,00
 • Parasound Z-dac

  Parasound Z-dac

  Hoogwaardige compacte d/a-converter. DAC is uitgerust met 3 digitale ingangen: optisch, coax en USB. Ondersteuning voor HiRes. Zowel een rca als XLR analoge uitgang. Naast dac is dit apparaat tevens hoofdtelefoonversterker. Toestel is in goede en nette staat.
  € 275,00
 • Quad 303

  Quad 303

  De Quad 33/303 is waarschijnlijk de meest legendarische versterkercombinatie van het merk. Deze 2x50W eindversterker is gereviseerd en voorzien van oa nieuwe printplaten. Versterker is in goede en nette staat.
  € 275,00
 • Quad 33

  Quad 33

  De Quad 33/303 is waarschijnlijk de meest legendarische versterkercombinatie van het merk. Deze voorversterker is in boven gemiddelde optische en technische staat.
  € 169,00
 • Quad 99 Pre

  Quad 99 Pre

  Topklasse voorversterker uit 99-serie van Quad. Voorversterker is voorzien van afstandsbediening en uitgebreide instellingen voor phono en toonregeling. Versterker is in goede en nette staat.
  € 299,00
 • Quad Elite CDP

  Quad Elite CDP

  CD-speler, voorversterker en d/a-converter in één, deze Quad Elite CDP. Een veelzijdig apparaat dat op hoog niveau presteert. Speler is oa voorzien van 3 optische en 3 coaxiale digitale ingangen. Apparaat is in mint conditie en compleet met accessoires en originele verpakking.
  € 549,00
 • Quad Elite Pre

  Quad Elite Pre

  Topklasse compacte voorversterker uit Elite serie van Quad. Deze voorversterker is oa uitgerust met een uitgebreid instelbare phono aansluiting en toonregeling. Geweldige combinatie met andere Elite componenten, maar ook prima inzetbaar in andere installaties. Apparaat is in mint conditie en compleet met accessoires en verpakking.
  € 495,00
 • REL HT-1205

  REL HT-1205

  Forse actieve subwoofer van REL met 12 inch driver. Sub beschikt over tal van inregelmogelijkheden en is een ideale combinatie voor een thuisbioscoop opstelling. Sub is in nette en goede staat, inclusief originele verpakking.
  € 549,00
 • Sony TA-N55ES

  Sony TA-N55ES

  Zware vintage eindversterker van Sony uit ES-lijn met ruime 110W / 8 Ohm uitgangsvermogen. Versterker is mooi gebouwd en klankmatig overtuigend. Apparaat is in goede en nette staat.
  € 449,00
 • Teac A-3300-11

  Teac A-3300-11

  Hoogwaardig spoelendeck van Teac. 2 sporen, 2 kanalen en 3 motoren. Geschikt voor spoelen tot 10,5 inch. Deck is mooi gebouwd en in zeer goede en nette staat. Deck wordt geleverd incl extra banden van goede kwaliteit.
  € 495,00
 • Transcriptor Saturn

  Transcriptor Saturn

  Een waar meesterwerk deze door Michell voor Transcriptor gemaakte draaitafel. Deze tafel presteert op hoog niveau en komt met een top element het beste uit de verf. Zelden te koop aangeboden.
  € 895,00
 • Unison Research S6

  Unison Research S6

  Unison S6 buizenversterker met 2x35 Watt uitgangsvermogen per kanaal. De versterker heeft een uitgebreide onderhoudsbeurt gehad en is voorzien van een nieuwe set van 6 EL34 eindbuizen. Toestel is in goede en nette staat.
  € 1.495,00
 • Unison Research Simply Italy

  Unison Research Simply Italy

  Jonge buizenversterker van Italiaanse firma Unison Research. Deze Simply Italy is een 2x12W klasse A Single Ended versterker met instelbare tegenkoppeling door middel van een schakelaar tussen de buizen. De versterker is mooi compact gebouwd en schitterend afgewerkt. Apparaat is compleet met originele verpakking en afstandsbediening.
  € 1.350,00
 • Vincent SP-332

  Vincent SP-332

  Zware hybride eindversterker van Vincent met 2x150W / 8 Ohm uitgangsvermogen. Voorzien van oa VU-meters, rca en xlr ingangen. Klankmatig speelt de SP332 op hoog niveau. Apparaat is een jaar geleden nieuw door ons geleverd en is in nieuwstaat. Compleet met verpakking en accessoires.
  € 1.450,00
 • Vincent SV-236MK

  Vincent SV-236MK

  Veel geprezen hybride versterker van Vincent. Deze versterker is opgebouwd uit een combinatie van buizen en transistoren. Klankmatig levert dit een zeer overtuigend resultaat. Het riante uitgangsvermogen van 2x150W / 8 Ohm garandeert een probleemloze aansturing van vrijwel iedere luidspreker. Versterker is in mint conditie en incl originele verpakking en accessoires.
  € 975,00